קצת על הצוות
איך הגעתם להחלטה לפתוח עסק כזה? ממה זה נבע? עסקתי באוכל בעבר, אוהב לראות אנשים שנהנים ממה שאני מכין ומגיש, כי אוכל מכינים באהבה
(למה דווקא בבית שמש) אנחנו גרים בבית שמש, והחלטנו לפתוח בבית שמש בגלל הטעם. והמחיר המנצח 12 שקל למנה פלאפל עם כל מה שצריך… שזה בשורה לתושבים ולמשפחות מרובות ילדים
איך הייתה ההתחלה? האמת שביום הפתיחה התחלנו בשיא מעל 1000 איש ביום של הפתיחה מכרנו מנה ב 5 ₪ שאנשים יבואו לטעום ואנשים טעמו והיום הם חוזרים
איך המשפחה הגיבה על רכישת/פתיחת העסק? המשפחה כמובן מעודדת ושמחה. אבל יותר מהמשפחה זה התושבים!!! שמתלהבים ואומרים שהרבה זמן חיכו לפלאפל טעים במחיר נעים
במה העסק מתמחה? רוב הלקוחות שבאים בעיקר זה בשביל הטעם של הפלאפל וכמובן שיש את אלה שאוהבים יותר שקשוקה או סביח ויש כאלה גם שמגוונים מיקס פלאפל עם סביח (בקשו מהמוכר סביח עם תסביך)
מהם הלקוחות שלכם? יש חתך מסוים של קונים? כולם כולל את כולם!!!
חילונים דתיים חרדים ואפילו אמריקאים שהתאהבו בפלאפל דאגנו לכשרות המהודרת של הרב לנדא מה שנותן לכל המגזרים כרטיס כניסה כולל בתי ספר מוסדות סמינרים ועוד…
כיצד מתפקד העסק היום ומהם התכניות לעתיד? העסק מתפקד מצוין ב"ה, אם הלקוחות חוזרים והם חוזרים כנראה שהאוכל טעים להם תוכניות לעתיד נשאיר לבורא עולם.
טיפ ללקוחות? להתאזר דקה בסבלנות ותקבלו הכל חם!!! להזמנות גדולות עדיף להתקשר יום לפני לעדכן
יש חלוקת תפקידים בעסק? (במידה וקיימים שני בעלי עסקים) לא
יש משהו נוסף שתרצו להוסיף? תבואו רעבים ותצאו שבעים ב 12 ₪ הכל טרי יום יום פיתות חמות פלאפל וציפס חמים
שעות פתיחה: 10:30
21:00 לקראת פסח החנות תהיה פעילה עד 12 בלילה
כתובת: דרך יצחק רבין 19 צמוד לבורגרס בר
גישה לנכים: כן
טלפון להזמנות למוסדות בלבד!!! 0546837043
כתיבה ועריכה : מירב בן יאיר