המרכיבים ל2 מנות:
- נייר אלומיניום
- 2 סטייקים אנטריקוט טרי "אדום אדום" (כ-300 ג' כל סטייק)
- צרור עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, מיורן)
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- קורט מלח גס
הוראות הכנה:
- 01.מחממים גריל פחמים, מניחים את הבשר על הגריל וצולים 3 דקות.הפעלת טיימר 3 דקות
- 02.מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים בצד למספר דקות.
- 03.מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.
- 04.הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור ומלח.
- 05.מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר אלומיניום.
- 06.צולים עד למידת ההכנה הרצויה – לפחות 6 דקות לסטייק אנטריקוט.