
מאת: השף הלבן
המרכיבים ל3 גלילים של 15 עוגיות כל אחד:
לבצק:

- 2 וחצי כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- חצי כפית קינמון
- 1 כף סוכר
- קורט מלח
- 200 גרם חמאת "תנובה" רכה
- 1 מיכל שמנת חמוצה בטעם של פעם 27% שומן "תנובה"
למילוי:
- צנצנת ממרח תמרים
להגשה:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
- 01.מניחים בקערה את כל רכיבי הבצק ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד. מכדררים לכדור, עוטפם בניילון נצמד ומשטחים לפיתה. מצננים במקרר לפחות שעה או למשך הלילה.
- 02.מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
- 03.מחלקים את הבצק הקר ל-2 חלקים. על גבי משטח מקומח, מרדדים כל חלק למלבן בעובי 3 מ"מ. מורחים את מלבן הבצק בשכבה אחידה של ממרח התמרים ומגלגלים לרולדה.
- 04.בעזרת סכין חדה, מסמנים חריצי חיתוך בבצק, מעבירים לתבנית וחוזרים על סדר הפעולות עם הבצק הנותר. אופים עד להזהבה, 25-30 דקות.הפעלת טיימר 30 דקות
- 05.מניחים להתקרר לפני שפורסים לעוגיות. מפדרים באבקת סוכר.
- 06.העוגיות יישמרו מספר ימים בכל אטום