
מאת: השף הלבן
המרכיבים ל12־15 לביבות:
מרכיבים:
1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% פיראוס
1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
2 חצילים גדולים קלויים, קלופים ומסוננים מנוזלים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 ביצה
1/2 כוס קמח לבן
1 כוס פירורי לחם
1 כפית אבקת אפייה
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
סלט שוק המורכב מירקות חתוכים גס (עגבניות שרי, מלפפונים, בצל סגול, זיתי קלמטה, עלי אורגנו, לימון ושמן זית)
פלח קשקבל ( 200 גרם) COLLECTION תנובה
הוראות הכנה:
01.
בקערה מפוררים היטב את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לה את כל המרכיבים מלבד הקמח.

02.
מערבבים היטב ומוסיפים קמח למסה.
03.
מחממים שמן חצי עמוק (כרבע מחבת) ובעזרת 2 כפות יוצרים לביבות קטנות.
04.
מטגנים משני הצדדים עד השחמה.
05.
פורסים את פלח הקשקבל בעזרת קולפן.
06.
מכינים סלט שוק ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל.