
המרכיבים ל3-4 מנות:
1 כרובית בינונית
מילוי:
150 גר׳ גבינת חמד 16% "פיראוס", מגורדת
1 כף פסטו "אוליביה"
חופן שקדים קצוצים
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
רוטב שמנת:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
1 כפית בזיליקום קצוץ
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
02.
חולטים את הכרובית כ-5 דק׳ במים רותחים עם הרבה מלח, ומצננים

03.
מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה
04.
מבשלים את מרכיבי רוטב השמנת כ-10 דקות על אש נמוכה
הפעלת טיימר 10 דקות
05.
מעבירים את הכרובית לתבנית, הופכים אותה ומכניסים בין החריצים את תערובת המילוי. אופים אותה כ-20 דקות כשהיא הפוכה. לאחר 20 דקות הופכים אותה בחזרה ואופים כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.
הפעלת טיימר 20 דקות
06.
לאחר האפייה, מוזגים עליה את רוטב השמנת ומגישים מיד