
המרכיבים ל 6-8 מנות:
לקראמבל
- 100 קרם ביסקוויט וניל מפורר
- 50 גרם חמאת תנובה מומסת (לגרסה הטבעונית מחליפים בשמן קוקוס)
- 1 כפית תמצית וניל
- 100 גרם פקאן שבור גס
להגשה:

- 1 בצק פריך מתוק מעדנות
- פירות יער
לרוטב התותים:
- 1 שקית תותים קפואים סנפרוסט
- 2 כפות סוכר
- 1 כף קורנפלור מומס ברבע כוס מים
לקרם הגבינה:
- 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בממרח סויה בטעם טבעי של תנובה אלטרנטיב)
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 100 מ"ל שמנת להקצפה השף הלבן (אפשר להחליף בקצפת צמחית השף הלבן)
הוראות הכנה:
- 01.מבשלים בסיר את התותים, הסוכר והמים עם הקורנפלור כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה ומסירים מהאש לצינון מלא.הפעלת טיימר 5 דקות
- 02.מקציפים 100 מ"ל שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינת נפוליאון לקבלת קרם חלק ויציב.
- 03.מערבבים בקערה פירורי ביסקוויט ופקאן שבור עם חמאה ותמצית וניל עד לקבלת קראמבל (פירורים).
- 04.פורסים את הבצק המתוק ובעזרת גלגלת פיצה חורצים עוגיות בצורת מלבנים קטנים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-25 דקות ב-180 מעלות עד להזהבה. מצננים צינון מלא.הפעלת טיימר 25 דקות
- 05.מרכיבים את המגש לפני ההגשה:
- 06.בעזרת כף מניחים מקרם הגבינה, מועכים מעט לקבלת צורה של "טיפות", וחוזרים על הפעולה בצורה של שורות חופפות.
- 07.מניחים מרוטב התותים שהכנו ומפזרים קראמבל ופירות. מגישים לצד הקרקר המתוק.
- 08.מניחים מרוטב התותים שהכנו ומפזרים קראמבל ופירות. מגישים לצד הקרקר המתוק.