
מאת: השף הלבן
המרכיבים ל 12:
- 3 חלבונים, עדיף בטמפרטורת החדר
- 1 כוס סוכר
- ¼ כפית מלח
- 1 כף קורנפלור
לרוטב פירות יער:

- 150 גרם פירות יער "סנפרוסט"
- 1 כף אבקת סוכר
- 1 כף מיץ לימון
לקצפת:
- 1 מכל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 2 כפות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
- 01.מחממים תנור ל־125 מעלות טורבו.
- 02.מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה.
- 03.בקערת מיקסר נקייה מאוד שמים חלבונים ומלח ומתחילים להקציף במהירות גבוהה.אחרי כדקה מתחילים להוסיף בהדרגה את הסוכר.מקציפים 8 דקות נוספות, עד שהקצף יציב ומבריק. מוסיפים כף קורנפלור ומערבבים 10 שניות.הפעלת טיימר 8 דקות
- 04.יוצרים פבלובות קטנות בעיצוב חופשי עם כף ודואגים שיהיה באמצע ״חור״, מקום לקצפת ורוטב.
- 05.אופים את שתי התבניות במרכז התנור במשך שעה. מכבים את התנור ומשאירים את הפבלובות בתנור עוד חצי שעה. לחלופין אפשר לאפות את המרנגים על 50 מעלות, לילה שלם.
- 06.מכינים את הרוטב:שמים את פירות היער בקלחת קטנה עם אבקת סוכר ומיץ לימון ומבשלים כרבע שעה עד שנוצר רוטב. אפשר לשדרג עם כפית תמצית וניל. מצננים מעט.
- 07.מכינים את הקצפת:בקערת מיקסר מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה.
- 08.מרכיבים את הקינוח:שמים בכל פבלובה כף של קצפת ומעליה כמה כפות של רוטב פירות יער.מגישים מיד.