
מאת: השף הלבן
המרכיבים ל4 מנות:
- שקית תירס "סנפרוסט"
- מלח
- פלפל לבן
- 1 כף עלי מיורן
- 1 כוס קרם קוקוס
- 1/2 כוס שמנת מתוקה מופחתת שומן 10% "השף הלבן"
- 3 כפות פתיתי גאודה "עמק"
- 1 כף שמן זית לעיטור
- 1/2 כוס בצל ירוק פרוס דק
- פתיתי קוקוס לבן
הוראות הכנה:
- 01.מעבירים את התירס והמיורן לסיר ומכסים במים.
- 02.מרתיחים, מנמיכים את החום, מבשלים תוך רתיחה קלה ל-8 דקות ומכבים את החום.הפעלת טיימר 8 דקות
- 03.מוסיפים למרק 3 קורט מלח, קורט פלפל לבן, את קרם הקוקוס והשמנת המתוקה וטוחנים למרקם אחיד.
- 04.מחזירים אל הסיר ומרתיחים בשנית.
- 05.מוסיפים למרק כף שמן זית ו-3 כפות גבינת גאודה.
- 06.מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים מעט מים אם המרק מסמיך מידי.
- 07.מגישים חם בעיטור של תירס ומעט פתיתי קוקוס לבן מעל.