
מאת: אושרת כהן
מרכיבים:
3 כוסות בוטנים קלויים וקלופים

כוס סוכר
חצי כפית קינמון
לסירופ:
1 כוס סוכר לבן
1 כוס מים
כף גרידת תפוז
אופציונלי: מקל קינמון/מי ורדים
הוראות הכנה:
במיקסר לטחון בוטנים וסוכר דק דק (הבוטנים הופכים לדביקים וזה מעולה). להוסיף את גרידת התפוז. בסיר קטן, מערבבים את הסוכר והמים. מניחים את הסיר על אש בינונית. בוחשים מדי פעם עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת הופכת לנוזל סמיך. מצננים.
לאחר שהסירופ התקרר להוסיף בזילוף לבוטנים ולערבב עד שהמסה נוחה לגלגול בין הידיים.
ליצור צורה ולהניח במנגט.