מאת: אושרת כהן
מצרכים לבסיס
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מל סך הכל)
גביע גבינה לבנה קטנה
2כפות אינסטנט פודינג במבה אדומה (גם וניל נהדר)
רבע כוס חלב
3 כפות חלב מרוכז (לא חובה, משביח את הטעם)
שקית במבה אדומה מפוררת
קישוט
1 שקית במבה אדומה
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים גבינה ופודינג ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
מוסיפים חלב מרוכז וחבילה של במבה מרוסקת. (שימו לב לטיפ). מעבירים לשקיות זילוף נפרדות וממלאים את כוסות הקינוח. שומרים במקרר. לפני ההגשה מסדרים במבה אדומה מלמעלה לקישוט ומגישים.