
מאת: אושרת כהן

מצרכים:
חצי קג קמח רגיל רב תכליתי
1 כפית מלח כוס שמו/נטורינה/מחמאה 200 גרם.
כפית אבקת אפייה
1/2 כף מלח
כפית סוכר
3/4 מים קרים/מי סודה קרים.
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל המרכיבים לבצק נעים ואחיד ממש כמו מרקם של פלסטלינה. לחלק לכדורים קטנים ולרדד בעזרת הידיים לרצועות לאחד לחישוק. למרוח ביצה, שומשום (או כל תוספת אחרת: זעתר, פרג וכו) לסדר בתבנית ולאפות עד הזהבה ב 180 מעלות. אם אתם אוהבים אותם יבשים כמו עבאדי לאחר ההזהבה תנמיכו ל-100 מעלות לעוד 15 דקות. (כמובן לשים לב שלא נשרפים, כל תנור מתנהג אחרת) המטרה היא לייבש.
